Meer informatie

Wanneer naar het HIV Behandelcentrum?

Alle vrouwen en mannen bij wie een hiv-infectie is gediagnosticeerd, kunnen terecht bij het hiv behandelcentrum van DC Klinieken Lairesse in Amsterdam. Vanwege de kleinschaligheid kunnen wij als hiv behandelcentrum veel tijd en persoonlijke aandacht bieden. Ook voor kleine vragen bent u dus van harte welkom in het hiv behandelcentrum.

Naast ons algemene telefoonnummer kunt u het Hiv Behandelcentrum ook telefonisch bereiken via telefoonnummer: 088 0100 944. Ook kan er gemaild worden naar hivbehandelcentrum@dcklinieken.nl.

Waarom kiezen voor het HIV Behandelcentrum

U kunt bij het Hiv Behandelcentrum terecht voor integrale hiv-zorg. Hierbij zoeken wij samen met u gericht naar oplossingen. Wij bieden u als patiënt veel aandacht en tijd kijken breed naar uw gezondheidsproblemen.

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de kwaliteit van mensen met een chronische aandoening zoals hiv. Ons team wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een chronische aandoening zoals hiv. Wij benaderen hiv niet alleen als ziekte, maar willen met name ook de nadruk leggen op gezond blijven leven, niet ziek worden en gezond ouder worden.